Progresivní tlumič řízení Hyperpro RSC - 75mm červený BMW R 850 R 1993-2006

Progresivní tlumič řízení Hyperpro RSC - 75mm červený BMW R 850 R 1993-2006

Progresivní tlumič řízení Hyperpro RSC - 75mm červený BMW R 850 R 1993-2006

Progresivní tlumič řízení Hyperpro RSC - 75mm červený

Kód produktu: 2H701648
Výrobce:
Sedí na BMW R 850 R 0
Výrobce: HYPERPRO
Dostupnost Nedostupný

Hyperpro :

 

Jedná se pouze o tlumič, montážní sadu je potřeba zakoupit zvlášť ! 


Tlumič řízení nebo stabilizátor řízení je tlumící zařízení určené k potlačení nežádoucího, nekontrolovaného pohybu nebo oscilace mechanismu řízení motocyklu. 

 

Motocykly s krátkým rozvorem a agresivní geometrií řízení umožňují velmi rychlé změny směru. Tím dochází k obtížnějšímu ovládání motorky. Tlumiče řízení jsou čím dál více montovány přímo od výrobce jelikož zvětšují pohodlí a bezpečí při jízdě. 

Tlumič řízení Hyperpro snižuje toto riziko na minimum. Tyto vlny - nárazníky - a vibrace jsou zachyceny tlumičem. Výsledkem je, že máte kolo, které se řídí způsobem, který chcete, a reaguje tak, jak jste očekávali i v nečekaných podmínkách. 

 

Firma Hyperpro vyrabí 2 typy tlumičů.

CSC (Konstantní bezpečnostní řízení- Lineární) a tlumič řízení RSC (Reactive Safety Control-progresivní). Oba typy tlumiče řízení jsou vyrobeny s nejvyšší přesností, aby byla zaručena kvalita a funkčnost klapky řízení.

 

Holandská značka Hyperpro je brána jako jedna ze světově nejlepších na trhu tlumičů řízení nejen díky častému užití závodnímy jezdci, ale i pro svoji vysokou kvalitu a perfektní CNC strojové zpracování. Hyperpro kit vám umožní jednoduchou a rychlou montáž tlumiče řízení přesně padnoucí na váš motocykl. 

 

Hyperpro RSC je progresivní tlumič viz graf. 

 

Tento tlumič řízení je lepší než všechny ostatní. Chová se jako lineární tlumič řízení, zatímco je normální jízda a má všechny funkce tlumiče řízení CSC. Nicméně, pokud jde o skutečnou práci, jako jsou nástrahy nežádoucích pohybů, zatímco tlumič řízení CSC bude řídit velmi rychlé pohyby, RSC bude reagovat přímým způsobem s velkým množstvím extra progresivního tlumení na vyrovnání a zruší rychlý pohyb na samém začátku. Tím získáte skutečnou podporu, kterou potřebujete. Jak říkáme: "Nejlepší řídící tlumič na světě!"