Lineární tlumič řízení Hyperpro CSC - 75mm fialový BMW R 1200 GS Adventure 2004-2012

Lineární tlumič řízení Hyperpro CSC - 75mm fialový BMW R 1200 GS Adventure 2004-2012

Lineární tlumič řízení Hyperpro CSC - 75mm fialový BMW R 1200 GS Adventure 2004-2012

Lineární tlumič řízení Hyperpro CSC - 75mm fialový 

Kód produktu: 2H88495
Výrobce:
Sedí na BMW R 1200 GS Adventure 0
Výrobce: HYPERPRO
Dostupnost Nedostupný

Hyperpro :

 

Jedná se pouze o tlumič, montážní sadu je potřeba zakoupit zvlášť ! 


Tlumič řízení nebo stabilizátor řízení je tlumící zařízení určené k potlačení nežádoucího, nekontrolovaného pohybu nebo oscilace mechanismu řízení motocyklu. 

 

Motocykly s krátkým rozvorem a agresivní geometrií řízení umožňují velmi rychlé změny směru. Tím dochází k obtížnějšímu ovládání motorky. Tlumiče řízení jsou čím dál více montovány přímo od výrobce jelikož zvětšují pohodlí a bezpečí při jízdě. 

Tlumič řízení Hyperpro snižuje toto riziko na minimum. Tyto vlny - nárazníky - a vibrace jsou zachyceny tlumičem. Výsledkem je, že máte kolo, které se řídí způsobem, který chcete, a reaguje tak, jak jste očekávali i v nečekaných podmínkách. 

 

Firma Hyperpro vyrabí 2 typy tlumičů.

CSC (Konstantní bezpečnostní řízení- Lineární) a tlumič řízení RSC (Reactive Safety Control-progresivní). Oba typy tlumiče řízení jsou vyrobeny s nejvyšší přesností, aby byla zaručena kvalita a funkčnost klapky řízení.

 

Holandská značka Hyperpro je brána jako jedna ze světově nejlepších na trhu tlumičů řízení nejen díky častému užití závodnímy jezdci, ale i pro svoji vysokou kvalitu a perfektní CNC strojové zpracování. Hyperpro kit vám umožní jednoduchou a rychlou montáž tlumiče řízení přesně padnoucí na váš motocykl. 

 

Hyperpro CSC je lineární tlumič viz graf. 

 

Jedná se o jeden z nejlepších produktů v řadě Hyperpro. Jde o lineární tlumicí klapku řízení s 22 polohami pro jemné ladění. Poskytuje jezdci pohodlí při jízdě a jistotu, že nebude ovlivněn rychlými pohyby řízení motocyklu.