Nakupuj podle motorky

Vyplň prosím všechny parametry stroje
Prox

Prox

   Značka Prox vznikla pod záštitou firmy PMI Europe B.V. Jedná se o holandskou společnost, která byla založena v roce 1975. Zabývá se výrobou nejkvalitnější originálních dílů pro OEM. V současné době Prox Racing distribuuje prakticky ve všech kontinentech po celém světě. Má více než 100 oficiálních distributorů a dodává do více než do 55 zemí světa.

 

   Prox si nechává vyrábět produkty v japonských fabrikách pro OEM originální díly. Značka Prox se především specializuje na vysoce kvalitní součástky motoru jako jsou pístní sady, ojnice, ložiska gufera, rozety nebo podvozkové části jako jsou přepákovaná uložení kyvné vidlice, dále na těsnění motoru, klikové hřídele a kompletní spojku vč. jejích částí (víko, lamely...), ventily atd. Jedná se o nejlepšího druhovýrobního výrobce dílů na mx (cross), motorky, ATV a silniční motorky. Prox nadále rozšiřuje svůj sortiment a to i mimo části motoru a investuje do různých technických složek. 

 

   V naší nabídce naleznete ložiska a gufery, gumy spojkových košů, kývačky, ojnice, pístní sady, pouzdra vidlic, přepákování, přítlačné talíře, ventily atd.

 

www.pro-x.com

Zobrazit filtr
Zrušit všechny filtry
4797 produktů
Filtr: Všechny V akci Novinky Nejprodávanější
Řazení: Top Od nejdražšího Od nejlevnějšího Abecedně
Máte dotaz či hledáte jiný produkt nebo není dostupný? Dejte nám vědět